Over mij en mijn doel

Mijn werk is mijn passie. Het is de reden dat ik elke dag weer doe wat ik leuk vind.

 

Zorgen dat iedereen zich, fit, gezond en blij voelt, werken met mensen van jong en oud.
Dit is wat mij elke dag voldaan en enthousiast thuis doet komen!

 

Mijn naam is Michelle van der Leden en sporten is hetgeen wat ik al mijn hele leven het liefste doe. 

Na 9 marathons en dus heel wat uren trainen in de buitenlucht, vond ik het tijd worden dat ik mijn ervaring en passie voor sport ga overbrengen op andere mensen. Daarom ben ik in december 2016 met super veel plezier begonnen aan een opleiding sport en bewegen en heb deze snel af kunnen ronden. Want waarom zou ik niet van mijn passie mijn beroep maken? Werken aan je uithoudingsvermogen, spierversterking, lichaamshouding, eventuele gewichtscontrole en dan het liefst zoveel mogelijk  in de buitenlucht! 

 

Ik wil mensen  van jong en oud zich fysiek en mentaal goed of nóg beter laten voelen door meer te bewegen.

 

Hoe fijn is het om na een lange dag even je hoofd leeg te maken? Even die frisse lucht in je gezicht en nergens aan denken behalve aan jezelf..

Hoe fijn is het als je je gewichtscontrole terug hebt?

Dat je uithoudingsvermogen beter wordt en je gewoon de trap op kunt lopen of achter je (klein) kinderen aan kunt rennen zonder dat je buiten adem raakt…

Of als je spieren sterker worden? Sterke spieren kunnen slijtage van gewrichten compenseren. Sterke spieren maken bewegingen van de botten gemakkelijker.

Hoe fijn is dat trotse gevoel dat je dat toch maar weer gedaan hebt en voldaan met een kopje thee of misschien een lekker wijntje

( zo nu en dan ;-) ) op de bank kan ploffen?

 

Bewegen en genieten zijn twee zeer belangrijke factoren in het leven, daarom moet je een balans vinden tussen deze twee!!